Diákmunka, otthoni munka - főoldal link

Otthon végezhető munka, munkák

Otthon végezhető munka, munkák otthonról

 

Hosszú ideje otthon végezhető munkák érdekelnek, mert jó lenne több pénzt keresni, de sajnos nagyon ritkán lehet értelmes állást találni hasonló témakörben, mint itt. Keresek, kutatok, de a csaló, vagy egyéb más ki tudja mire használt honlapnak se szeri se száma az interneten és most itt járok.

Magadra ismertél egy kicsit?

Had mutassak be néhány olyan lehetőséget, amivel te is több pénzt kereshetsz. Ne aggódj, nem akarok semmit eladni :)

Az előnyök között felsorolhatjuk azt, hogy te osztod be az idődet, nem kell a munkahelyre utazni, nem kell a főnök közelében lenni.  Ha kismama vagy, akkor a gyerekeiddel is tudsz törődni napközben, mert nem jelent problémát, ha abbahagyod a munkát napközben 1-2 órára. Ha koránkelő típus vagy, akkor elvégezheted a munkát délelőtt is és a rendelkezésedre áll a nap hátralévő része. Ha későig szeretsz aludni, akkor kipihenten tudsz nekiállni dolgozni.

Elég az előnyökből! Lássuk, hogy mik lehetnek a hátrányok:

Az otthoni munkának vannak hátrányai is, mint például az, hogy hajlamos leszel napokig a házban ülni és egy idő után unalmassá vállhat ez is, de ez egy tudatos napi programmal kiküszöbölhető.  Ha szeretsz emberek közt lenni, akkor egy idő után magányosnak érezheted magad. Azt pedig én sem szeretem.

Mindenki el kell tudja dönteni, hogy a jelenlegi helyzetben hogyan tudja a legjobbat kihozni magából a mindennapok során.

Vegyünk példának egy virtuális titkárnőt.

Ha van már tapasztalatod a munkaerőpiacon, dolgoztál már idodában, akkor vállalhatsz otthonról titkársági feladatokat. Külföldön ez gyakori lehetőség, de sajnos Magyarországon még kevesen élnek ezzel a lehetőséggel, holott egy kezdő kisvállalkozásnak kimondottan praktikus lehet egy otthonról dolgozó titkárnő.

Ez nem is rossz ötlet. Mit kellene csinálnom?

A napi munkába több adminisztratív dolog belefér, mint például a céges levelekre válaszolni, telefonhívásokat fogadni, kimutatásokat készíteni, adatokat gyűjteni, faxolni, scannelni, számlákat kiállítani és elküldeni, az ügyfelek kérdéseire válaszolni stb.

Ha te akár egy olyan titkárnői, vagy hasonló munkát vállalnál otthonról, akkor otthon egy kimondottan erre a munkára kialakított szobával, vagy helyiséggel, ahol van íróasztal, számítógép, fax, scanner és nyomtató, irattartók stb. kell rendelkezzél. Röviden fogalmazva minden, ami egy titkársági munkához elengedhetetlen.

Az otthonról dolgozó titkárnő, akár több cégnek is bedolgozhat egyidőben, ami izgalmassá teszi a munkát, mert minden cégnél más feladatokkal látják el.

A főnökkel való kommunikáció akadálymentesen zajlik, ha előre megbeszélitek az elvárásokat a munkával kapcsolatosan, mint például, hogy mettől – meddig legyél elérhető, milyen feladatokat kell elvégezni napi szinten. Ma már interneten keresztül is egyszerű és ingyenes a kommunikáció, elegendő egy ingyenes programot letölteni, ami néhány percbe telik.

A vállalkozók bizalmatlanok, ami ezt a fajta munkát illeti, mert megszokott dolog, hogy a titkárnő az irodából dolgozik és nem otthonról. Magyarországon egyelőre kevés ilyen lehetőség van, de aki hirdeti magát, vagy aki nekilát az ügyfélkeresésnek, az többnyire sikerrel fog járni, ugyanis a jelenlegi helyzetben nagyon sok az elbocsátás, és szükség van egy olyan alkalmazottra, aki miatt nem kell az irodában helyet fenntartani, a munkavégzéshez szükséges eszközöket vásárolni és járulékokat az államnak fizetni.

Ez a fajta otthoni munka egyéni vállalkozóként is végezhető, így több cégnek is elláthatod az adminisztratív ügyeit.

Ha te kismama vagy, akkor nem jelent gondot az, hogy félbeszakítod a munkát, főzöl, vagy a kisbabával foglalkozol napközben, addig ameddig minden feladatot határidőre el tudsz végezni.

Ezt el tudnám én is végezni!

Az otthoni munkát akkor ajánljuk, ha te egy olyan személy vagy, aki tud saját magának feladatokat adni és vállalkozó szellemű. 

Érdemes átgondolni ezt a lehetőséget…

A fent említett munka egy ötlet nekem és nem kötelező megvalósítani, de elgondolkodom rajta. Addig is kérlek titeket, hogy ha szémomra bármilyen otthonról végezhető munkát tudtok, akkor értesítsetek emailben.

Itt meg tudod adni az adataidat és akkor értesítünk minden lehetőségről:


Munkalehetőségeket kérek e-mailben
*
Keresztneved:*
E-mail:*