Diákmunka, otthoni munka - főoldal link

Nyári munka Balatonon, vidéken, diákoknak, álláskeresőknek

Nyári munka diákoknak, munkák nyárra álláskeresőknek

 

A diákmunka nyárra nekem mindig azt jelentette, hogy végre most én is kereshetek pénzt és nem a szüleimre kell várnom, hogy majd adnak pénzt nekem, hanem megpróbálom én előteremteni. Több fajta munkát vállaltam már: árultam vattacukrot a Balatonon, voltam felszolgáló Zamárdiban és árultam hot-dogot Siófokon. Ehhez hasonló állásajánlatokat kaphatsz, ha jelentkezel hozzánk.

Akár munkanélküliként is nagyobb az esélyed, hogy elhelyezkedj nyáron, hiszen nagyon sok a turizmusban érdekelt vendéglátóhely ilyenkor igényli a magasabb személyzeti létszámot. A legtöbben a Balatont választják, mint fő úticél, hogy ne csak dolgozzon, hanem bulizzon is a diák, ha már nyári munkát kell vállalnia ahhoz, hogy a téli hónapok se teljenek üres zsebbel. Te mire költenél 400-500 ezer forintot, amit a balatoni munka során megtakaríthatsz - persze, csak ha nem egy buliról szól az egész nyarad.

Több jó céget, éttermet lehet taláni, de nem ajánlom senkinek, hogy olyan dologba belemenjen, ahol valamit kellene is előre fizetni a munkaadónak.

Ha a Balatonnál dolgozol, akkor előfordulhat - ha nem vagy helyi -, hogy a munkáltató állja a szállást. Ez egy kiváló dolog, hiszen még több pénzt tudsz megspórolni és megismerkedni, együtt lakni hasonló korú fiatalokkal, mint te.

Az ügyesebbeknek ajánlom a külföldi munkát is a nyárra. Elsősorban Dél-Tirolban van a legnagyobb esély, mert ott nincsen munkavállalási engedély. Javaslom, hogy iratkozz fel a careers-worldwide.com weboldalon a hírlevélre és akkor értesülhetsz az aktuális külföldi munkaajánlatokról nyárra, vagy akár télre is. Külföldi munkavállalásodhoz nem kell más csak egy útlevél és egy német nyelvű önéletrajz. Na és persze egy kis német nyelvtudás. Ez utóbbi annyira kell, hogy telefonon keresztül is tudj a munkáltatóval beszélni.

Elég jól hangzik amit olvastam és most mi lenne a dolgom?

Add meg a keresztnevedet és az e-mail címedet, hogy mindig elküldhessen az aktuális állásokat neked e-mailben. Így elsőkészből kapsz minden lehetőséget, amivel egy kis pénzt kereshetsz.


Munkalehetőségeket kérek e-mailben
*
Keresztneved:*
E-mail:*