Diákmunka, otthoni munka - főoldal link

Hostess munka Budapesten és vidéken fiúknak, lányoknak

Hostess munka

 

Hostess munkák után kutattam és úgy találtam ide. Mit tud nekem ez a weboldal ajánlani?

Remélem, hogy egy jó állást! Röviden pár mondatban arról, hogy tudd mi vár rád és milyen feladatokat kellene teljesítened!

Csinos vagy és van kedved hozzá? Nem a külsőd helyezed előtérbe, de olyan "dumád" van amivel eladod a sivatagban a homokot? Ha igen, akkor jelentkezz nálunk és értesítést fogsz kapni az aktuális állásokról. Az állások többsége diákoknak szól, de ha te nem diák vagy, hanem álláskereső, akkor is bátran olvass tovább.

Hol találok állásokat?

Éjszakai hostess diákmunka például a helyi PUB-ban egy szeszesitalt forgalmazó, vagy energiaitalt forgalmazó cég képviselőjeként, az aktuális italt promoválni egy promóció keretében. Ezt a munkát általában a fiatalabb korosztály szokta végezni, azon belül is a hölgyek. Itt borravalóra is lehet számítani a fiataloktól.

Nagyobb hostess ügynökségek Budapesten, Debrecen, Pécs, Miskolc, Szeged, Győr, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Veszprém, Eger, Békéscsaba, Kecskemét, Szolnok.

Milyen további lehetőségek vannak még?

Lehetsz rendezvényeken például szórólapot osztogató, vagy egy standnál egy kiállításon te is lehetsz eladó, ha a munkáltató téged ezzel bíz meg. Az álláslehetőségek tárháza igen széles. Volt, hogy motorostalálkozóra kerestek tőlünk egy sört árusító cégtől fiúkat és lányokat egyaránt, hogy ők egyenruhába beöltözve járkáljanak csak a résztvevők között.

Milyen fizetésre számíthatok?

Órabér és napibéres munkák szoktak lenni. Ha egy rendezvényről van szó, akkor ott fix összegben lehet megállapodni a rendezőkkel.

Ötletek!

Állj össze pár barátoddal és keressetek fel minden helyi vendéglátós helyet és nagyobb céget a te városodban és hagyjatok ott náluk egy ajánlatot, hogy amennyiben szükségük van olyan alkalmi dolgozókra, akik egyszerű munkákat, el tudnak végezni egy rendezvényen, akkor keressenek meg benneteket.


Miért keressek tovább, ha már itt vagyok?

Ne tedd. Iratkozz fel most a hírlevélre és értesítést fogsz kapni az aktuális ajánlatokról e-mailben.


Munkalehetőségeket kérek e-mailben
*
Keresztneved:*
E-mail:*