Diákmunka, otthoni munka - főoldal link

Otthoni bedolgozás, bedolgozói munka

Otthoni bedolgozás, otthoni bedolgozói munka

 

Olyan bedolgozói munkát keresek, amivel egy kicsit emelni tudom a családi kassza színvonalát, ezért jöttem ide.

Ugye ezt gondoltad te is, amikor ide kattintottál?

Olyan állást találsz itt, ami napi néhány órát igényel: legyen az kreatív munka, mint például az ajándékkészítés, a titkárnői munka, internetes adatgyűjtés, számítógépes adatbevitel, varrás stb.

Soha ne fizess senkinek azért előre, hogy neked bármilyen címeket, weboldalneveket megadjon, vagy csomagot küldjön postai utánvéttel, mert szinte biztos, hogy átverés lesz belőle. Nagyon sok ilyen dologról lehet olvasni az interneten és én meg szeretnélek ettől óvni.

Engem megóvni, mitől?

Attól, hogy te is beleess a fent említett "csapdák" egyikébe. Ezen az oldalon csak ellenőrzött munkaadók adhatnak fel álláshirdetéseket és ezekre lehet jelentkezni.

OK! De ez mitől más, mint a többi?

Azért más, mert ezt mi megszűrjük, hogy kinek a hirdetését közöljük neked. Nem kell attól félned, hogy rossz helyre jelentkezel. A hirdetőktől elkérjük a cége nevét, telefonszámát, email címét, kapcsolattartó nevét és a pontos leírását a munkának, amire jelentkezni lehet. Természetesen a fizetésre is kitérünk mindig.

Javaslom, hogy, ha érdekelnek állásajánlatok, akkor csatlakozz te is a több tízezer ihungary-s feliratkozóhoz, akik már értesítést kapnak a bedolgozói, internetes és egyéb munkalehetőségekről.

Érdekel az otthoni bedolgozói munka. Kérlek, hogy értesíts engem is, ha otthoni bedolgozás, mint például: adatrögzítés, varrás, vagy más egyéb állásajánlatot kapsz.

Bedolgozásokról akkor tudlak csak értesíteni, ha az alábbi jelentkezést kitöltöd.


Munkalehetőségeket kérek e-mailben
*
Keresztneved:*
E-mail:*